Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Domsjö

Permanenta Håret i Domsjö

Det finns tillsammans 8 hårfrisörer som permanentar hår i Domsjö där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Domsjö och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Domsjö kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Domsjö kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Domsjö eller i Västernorrland på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Domsjö som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Domsjö

Yvonnes Klippstuga

Hörnettsvägen 27

892 51 Domsjö

Salong Mona

Hammarvägen 15C

892 31 Domsjö

Salong Lintott

Båtsmansgatan 7

892 43 Domsjö

Stylisterna

Hörnettsvägen 10

892 51 Domsjö

K-A Bylins Herrfrisering

Domsjövägen 60

892 41 Domsjö


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Domsjö

Vivi-Annes Damfrisering

Hallbacken 22

892 33 Domsjö

Klipphörnan

Rapsvägen 36

892 33 Domsjö

Salong Anki

Sundsvägen 7

892 32 Domsjö