Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Sollefteå

Permanenta Håret i Sollefteå

Det finns tillsammans 12 hårfrisörer som permanentar hår i Sollefteå där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Sollefteå och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Sollefteå kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Sollefteå kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Sollefteå eller i Västernorrland på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Sollefteå som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Sollefteå

FRISER-CENTRUM

Storgatan 45

Marias Klipphörna

Centrumplan 5

Gerts Herrfrisering

Sollefteå Sjukhus

Frisör Elenor Zingmark

Storgatan 40

Trudes Frisörer

Storgatan 54


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Sollefteå

Agatha Sax

Storgatan 103

Salong Klipp och Lock

Djupövägen 21A

Salong Klippt

Kungsgatan 7

Hårlooken

Björkå 6214

Saxess

Storgatan 63


Ännu flera permanenta håret i Sollefteå

Hårtesten

Storgatan 68

Hallsta Damfrisering

Centrumplan 6