Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Sala

Permanenta Håret i Sala

Det finns tillsammans 13 hårfrisörer som permanentar hår i Sala där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Sala och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Sala kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Sala kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Sala eller i Västmanland på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Sala som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Sala

Hårverksta´n

Norrbygatan 14

Nikita Hair

Stora Torget 6

Janets Dam o. Herrsalong

Rådhusgatan 7

Salong Charisma

Aguéligatan 10

Salong Lillstrumpa

Rådmansgatan 6


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Sala

Frissan & Frisörn i Sala AB

Fredsgatan 27

Hårkammaren

Norrbygatan 3

City Salongen

Norrbygatan 19

Klipphörnan

Kungsgatan 9

Klipparna

Gruvgatan 9


Ännu flera permanenta håret i Sala

Centrum Hårsalong

Stora Torget 8

Hårateljén

Norrbygatan 5

Frittes Klipp

Ringgatan 13