Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Angered

Permanenta Håret i Angered

Det finns tillsammans 10 hårfrisörer som permanentar hår i Angered där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Angered och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Angered kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Angered kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Angered eller i Västra Götaland på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Angered som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Angered

Hair

Angereds Torg

Salong Afrodite

Hjällbogärdet 6

Ali Style

Eriksbo Östergärde 26

Salong Shanelle

Fjällblomman 9

Zeinab Salong

Saffransgatan 59A


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Angered

Ladies Hårvård

Bergsgårdsgärdet 72

Frisörerna Angered AB

Angered Centrum

Angereds Klippcenter

Angereds Torg 10

Salong Fi-Hi

Vaniljgatan 1

Salong Trifah

Bondegärdet 17