Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Ed

Permanenta Håret i Ed

Det finns tillsammans 5 hårfrisörer som permanentar hår i Ed där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Ed och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Ed kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Ed kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Ed eller i Västra Götaland på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Ed som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Ed

Klippboden

Hantverkaregatan 9

668 30 Ed

Salong Lee

Östra Torggatan

668 30 Ed

Lottas Hårverkstad

Faktorsgatan 14

668 30 Ed

Salong Emil & Ida

Södra Moränvägen 5

668 32 Ed

Elisabeths Håratelje

Torget

668 30 Ed