Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Kinna

Permanenta Håret i Kinna

Det finns tillsammans 10 hårfrisörer som permanentar hår i Kinna där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Kinna och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Kinna kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Kinna kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Kinna eller i Västra Götaland på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Kinna som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Kinna

salong du

Duvgatan 4

511 54 Kinna

Salong Hotten Tott

Täktvägen 10

511 58 Kinna

Bitte Klippet

Stationsgatan 4

511 54 Kinna

Klippsaxen, Marita Hadarsson

Bergsätersvägen 7

511 57 Kinna

Clipps Hair Studio

Klockaregatan 1

511 54 Kinna


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Kinna

Salong Pia

Mor Kerstins Väg 4

511 54 Kinna

Salong Frisetté

Boråsvägen 37

511 54 Kinna

Salong Susu

Boråsvägen 34

511 54 Kinna

Salong Klipp & Krus

Stationsgatan 8

511 54 Kinna

Salong Självfallet

Vibogatan 14

511 56 Kinna