Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Landvetter

Permanenta Håret i Landvetter

Det finns tillsammans 5 hårfrisörer som permanentar hår i Landvetter där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Landvetter och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Landvetter kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Landvetter kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Landvetter eller i Västra Götaland på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Landvetter som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Landvetter

Klipp & Co

Byvägen 22

438 36 Landvetter

Salong Klipploftet

Trallbanevägen 7

438 35 Landvetter

Gun´s Klippstuga

Mosstorpsvägen 6

438 38 Landvetter

Stommens Damfrisering

Södra Stommen 41

438 32 Landvetter

Tourans Klipphörnet

Brattåsvägen 8

438 32 Landvetter