Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Lerum

Permanenta Håret i Lerum

Det finns tillsammans 12 hårfrisörer som permanentar hår i Lerum där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Lerum och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Lerum kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Lerum kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Lerum eller i Västra Götaland på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Lerum som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Lerum

Salong Saxen

Brobacken 6

Lerums klippcenter

Göteborgsvägen 15B

Herrfrisören

Göteborgsvägen 5

Salong Jæger

Stationsvägen 10

Studio K Hår och Skönhet

Bagges Torg 3


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Lerum

Salong Afrodite

Pomonavägen 4

Jildis Hårateljé

Brobacken 16

Salong Nordby 2

Stationsvägen 4

Lindas Hårstudio

Lilla Torget 21

Helenés Hårateljé

Kantor Edgrens Väg 14A


Ännu flera permanenta håret i Lerum

Salong L

Södra Långvägen 17A

Salong Zig Sax

Baron Oxenstiernas Väg 23