Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Partille

Permanenta Håret i Partille

Det finns tillsammans 9 hårfrisörer som permanentar hår i Partille där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Partille och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Partille kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Partille kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Partille eller i Västra Götaland på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Partille som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Partille

Salong La Widé

Gamla Kronvägen 7

Salong Boné

Västra Annebergsvägen 3B

Salong Elwes

Postgången 1

Bellbox AB

Nils Henrikssons Väg 7

Partille Dam & Herr Frisersalong

Besebäcksstigen 3


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Partille

Salong Arvingen

Parallellvägen 11A

M Hårdesign

Hubertusvägen 3B

Mikki inc

Furulund Centrum

Hårslingan, Marie Frahm

Brunnegårdsvägen 11