Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Stenungsund

Permanenta Håret i Stenungsund

Det finns tillsammans 14 hårfrisörer som permanentar hår i Stenungsund där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Stenungsund och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Stenungsund kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Stenungsund kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stenungsund eller i Västra Götaland på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Stenungsund som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Stenungsund

Aqua Hår

Västra Köpmansgatan 12

Tranquilo Hår

Gärdesvägen 2

Salong Hårmagasinet

Strandvägen 27C

Salong Klipporama

Strandvägen 46

Salong Garnemark

Hasselbackevägen 23


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Stenungsund

hair and beauty

Sävgatan 8

Herrklippet

Göteborgsvägen 4

Ackes Frisörsalong

Kolningsberget 45

Anna Ottossons Klipp

Lilla Doterödsvägen 10

Studio Kalufs

Strandvägen 37


Ännu flera permanenta håret i Stenungsund

Salong Coquette & Co

Uppegårdsvägen 2

Ellie

Strandvägen 36A

Salong 7781 AB

Göteborgsvägen 6

LN´s Hårkompani

C W Borgs Väg 2