Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Hårpermanent i Blekinge län

I Blekinge finns det sammanlagt 146 frisörer som permanentar hår på 24 olika orter. De platser i Blekinge län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Karlskrona

Karlshamn

Sölvesborg

Bra på att permanenta håret i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 252 frisörer som permanentar hår på 49 olika orter. I Dalarnas län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Borlänge

Falun

Ludvika

Hårpermanent i Gotlands län

Totalt i Gotland finns det 45 hårfrisörer, fördelade på 9 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Gotlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Visby

Hemse

Lärbro

Hårpermanent i Gävleborgs län

I Gävleborg finns det sammanlagt 270 frisörer som permanentar hår på 46 olika orter. I Gävleborgs län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Hårpermanent i Hallands län

Totalt i Hallands län finns det 257 hårfrisörer, fördelade på 41 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Hallands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Bra på att permanenta håret i Jämtlands län

Totalt i Jämtlands län finns det 139 hårfrisörer, fördelade på 37 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Jämtlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Östersund

Strömsund

Frösön

Hårpermanent i Jönköpings län

I Jönköping län finns det sammanlagt 316 frisörer som permanentar hår på 53 olika orter. I Jönköpings län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Jönköping

Tranås

Värnamo

Bra på att permanenta håret i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 230 frisörer som permanentar hår på 49 olika orter. De platser i Kalmar län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Bra på att permanenta håret i Kronoberg

I Kronoberg finns det sammanlagt 169 frisörer som permanentar hår på 38 olika orter. I Kronobergs län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Växjö

Ljungby

Alvesta

Hårpermanent i Norrbottens län

I Norrbotten finns det sammanlagt 208 frisörer som permanentar hår på 31 olika orter. De platser i Norrbottens län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Luleå

Piteå

Boden

Hårpermanent i Skåne län

Totalt i Skåne finns det 1134 hårfrisörer, fördelade på 135 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Skåne län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Malmö

Helsingborg

Lund

Hårpermanent i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 1240 hårfrisörer, fördelade på 84 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Stockholms län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Stockholm

Södertälje

SolnaHårpermanent i Södermanlands län

Totalt i Södermanlands län finns det 208 hårfrisörer, fördelade på 30 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Södermanlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hårpermanent i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 231 frisörer som permanentar hår på 32 olika orter. De platser i Uppsala län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Uppsala

Enköping

Bålsta

Hårpermanent i Värmlands län

Totalt i Värmland finns det 223 hårfrisörer, fördelade på 40 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Värmlands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Hårpermanent i Västerbottens län

Totalt i Västerbottens län finns det 217 hårfrisörer, fördelade på 42 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Västerbottens län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Hårpermanent i Västernorrlands län

I Västernorrland finns det sammanlagt 236 frisörer som permanentar hår på 45 olika orter. De platser i Västernorrlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Bra på att permanenta håret i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 202 hårfrisörer, fördelade på 19 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Västmanlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Västerås

Köping

Sala

Bra på att permanenta håret i Västra Götaland

Totalt i Västra Götaland finns det 1308 hårfrisörer, fördelade på 179 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Västra Götalands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Göteborg

Borås

Trollhättan

Hårpermanent i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 231 frisörer som permanentar hår på 32 olika orter. De platser i Örebro län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Örebro

Karlskoga

Kumla

Hårpermanent i Östergötlands län

Totalt i Östergötland finns det 360 hårfrisörer, fördelade på 34 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Östergötlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Norrköping

Linköping

Motala