Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Bra på att permanenta håret i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 146 hårfrisörer, fördelade på 24 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Blekinge län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Karlskrona

Karlshamn

Sölvesborg

Hårpermanent i Dalarnas län

I Dalarnas län finns det sammanlagt 252 frisörer som permanentar hår på 49 olika orter. De platser i Dalarnas län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Borlänge

Falun

Ludvika

Bra på att permanenta håret i Gotlands län

I Gotlands län finns det sammanlagt 45 frisörer som permanentar hår på 9 olika orter. De platser i Gotlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Visby

Hemse

Lärbro

Hårpermanent i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborg finns det 270 hårfrisörer, fördelade på 46 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Gävleborgs län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Hårpermanent i Hallands län

I Halland finns det sammanlagt 257 frisörer som permanentar hår på 41 olika orter. De platser i Hallands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Bra på att permanenta håret i Jämtlands län

I Jämtlands län finns det sammanlagt 139 frisörer som permanentar hår på 37 olika orter. I Jämtlands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Östersund

Strömsund

Frösön

Hårpermanent i Jönköpings län

Totalt i Jönköping län finns det 316 hårfrisörer, fördelade på 53 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Jönköpings län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Jönköping

Tranås

Värnamo

Bra på att permanenta håret i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 230 hårfrisörer, fördelade på 49 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Kalmar län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Hårpermanent i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 169 hårfrisörer, fördelade på 38 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Kronobergs län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Växjö

Ljungby

Alvesta

Hårpermanent i Norrbottens län

Totalt i Norrbotten finns det 208 hårfrisörer, fördelade på 31 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Norrbottens län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Luleå

Piteå

Boden

Bra på att permanenta håret i Skåne län

I Skåne län finns det sammanlagt 1134 frisörer som permanentar hår på 135 olika orter. De platser i Skåne län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Malmö

Helsingborg

Lund

Bra på att permanenta håret i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 1240 hårfrisörer, fördelade på 84 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Stockholms län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Stockholm

Södertälje

Solna

Bra på att permanenta håret i Södermanlands län

I Södermanlands län finns det sammanlagt 208 frisörer som permanentar hår på 30 olika orter. I Södermanlands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hårpermanent i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 231 hårfrisörer, fördelade på 32 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Uppsala län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Uppsala

Enköping

Bålsta

Bra på att permanenta håret i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 223 frisörer som permanentar hår på 40 olika orter. De platser i Värmlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Bra på att permanenta håret i Västerbottens län

I Västerbottens län finns det sammanlagt 217 frisörer som permanentar hår på 42 olika orter. I Västerbottens län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Umeå

Skellefteå

LyckseleHårpermanent i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrland finns det 236 hårfrisörer, fördelade på 45 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Västernorrlands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Bra på att permanenta håret i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 202 frisörer som permanentar hår på 19 olika orter. I Västmanlands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Västerås

Köping

Sala

Bra på att permanenta håret i Västra Götaland

I Västra Götaland finns det sammanlagt 1308 frisörer som permanentar hår på 179 olika orter. I Västra Götalands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Göteborg

Borås

Trollhättan

Hårpermanent i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 231 hårfrisörer, fördelade på 32 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Örebro län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Örebro

Karlskoga

Kumla

Bra på att permanenta håret i Östergötlands län

Totalt i Östergötlands län finns det 360 hårfrisörer, fördelade på 34 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Östergötlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Norrköping

Linköping

Motala