Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Bra på att permanenta håret i Blekinge län

I Blekinge län finns det sammanlagt 146 frisörer som permanentar hår på 24 olika orter. De platser i Blekinge län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Karlskrona

Karlshamn

Sölvesborg

Hårpermanent i Dalarnas län

Totalt i Dalarna finns det 252 hårfrisörer, fördelade på 49 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Dalarnas län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Borlänge

Falun

Ludvika

Bra på att permanenta håret i Gotland

Totalt i Gotland finns det 45 hårfrisörer, fördelade på 9 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Gotlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Visby

Hemse

Lärbro

Bra på att permanenta håret i Gävleborgs län

I Gävleborgs län finns det sammanlagt 270 frisörer som permanentar hår på 46 olika orter. I Gävleborgs län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Hårpermanent i Hallands län

Totalt i Halland finns det 257 hårfrisörer, fördelade på 41 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Hallands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Bra på att permanenta håret i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 139 hårfrisörer, fördelade på 37 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Jämtlands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Östersund

Strömsund

Frösön

Hårpermanent i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 316 hårfrisörer, fördelade på 53 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Jönköpings län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Jönköping

Tranås

Värnamo

Bra på att permanenta håret i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 230 frisörer som permanentar hår på 49 olika orter. I Kalmar län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Kalmar

Västervik

OskarshamnHårpermanent i Kronobergs län

I Kronoberg finns det sammanlagt 169 frisörer som permanentar hår på 38 olika orter. De platser i Kronobergs län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Växjö

Ljungby

Alvesta

Bra på att permanenta håret i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 208 hårfrisörer, fördelade på 31 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Norrbottens län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Luleå

Piteå

Boden

Bra på att permanenta håret i Skåne

Totalt i Skåne finns det 1134 hårfrisörer, fördelade på 135 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Skåne län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Malmö

Helsingborg

Lund

Bra på att permanenta håret i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 1240 frisörer som permanentar hår på 84 olika orter. De platser i Stockholms län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Stockholm

Södertälje

Solna

Hårpermanent i Södermanlands län

Totalt i Södermanland finns det 208 hårfrisörer, fördelade på 30 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Södermanlands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hårpermanent i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 231 frisörer som permanentar hår på 32 olika orter. I Uppsala län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Uppsala

Enköping

Bålsta

Bra på att permanenta håret i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 223 frisörer som permanentar hår på 40 olika orter. I Värmlands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Hårpermanent i Västerbottens län

Totalt i Västerbotten finns det 217 hårfrisörer, fördelade på 42 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Västerbottens län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra på att permanenta håret i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 236 hårfrisörer, fördelade på 45 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Västernorrlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Hårpermanent i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 202 hårfrisörer, fördelade på 19 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Västmanlands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Västerås

Köping

Sala

Hårpermanent i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 1308 frisörer som permanentar hår på 179 olika orter. I Västra Götalands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Göteborg

Borås

Trollhättan

Hårpermanent i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 231 frisörer som permanentar hår på 32 olika orter. I Örebro län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Örebro

Karlskoga

Kumla

Bra på att permanenta håret i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 360 frisörer som permanentar hår på 34 olika orter. De platser i Östergötlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Norrköping

Linköping

Motala