Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Hårpermanent i Blekinge län

I Blekinge län finns det sammanlagt 146 frisörer som permanentar hår på 24 olika orter. I Blekinge län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Karlskrona

Karlshamn

Sölvesborg

Ronneby

Hårpermanent i Dalarnas län

I Dalarna finns det sammanlagt 252 frisörer som permanentar hår på 49 olika orter. De platser i Dalarnas län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Borlänge

Falun

Ludvika

Avesta

Bra på att permanenta håret i Gotland

Totalt i Gotland finns det 45 hårfrisörer, fördelade på 9 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Gotlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Visby

Hemse

Lärbro

Ljugarn

Bra på att permanenta håret i Gävleborgs län

I Gävleborgs län finns det sammanlagt 270 frisörer som permanentar hår på 46 olika orter. I Gävleborgs län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Bollnäs

Bra på att permanenta håret i Halland

I Halland finns det sammanlagt 257 frisörer som permanentar hår på 41 olika orter. De platser i Hallands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Bra på att permanenta håret i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 139 frisörer som permanentar hår på 37 olika orter. I Jämtlands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Östersund

Strömsund

Frösön

Bräcke

Bra på att permanenta håret i Jönköpings län

I Jönköpings län finns det sammanlagt 316 frisörer som permanentar hår på 53 olika orter. I Jönköpings län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Jönköping

Tranås

Värnamo

Vetlanda

Hårpermanent i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 230 frisörer som permanentar hår på 49 olika orter. De platser i Kalmar län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Nybro

Bra på att permanenta håret i Kronoberg

I Kronoberg finns det sammanlagt 169 frisörer som permanentar hår på 38 olika orter. De platser i Kronobergs län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Växjö

Ljungby

Alvesta

Älmhult

Bra på att permanenta håret i Norrbottens län

I Norrbottens län finns det sammanlagt 208 frisörer som permanentar hår på 31 olika orter. De platser i Norrbottens län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Luleå

Piteå

Boden

Kiruna

Hårpermanent i Skåne län

I Skåne finns det sammanlagt 1134 frisörer som permanentar hår på 135 olika orter. I Skåne län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Bra på att permanenta håret i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 1240 hårfrisörer, fördelade på 84 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Stockholms län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Stockholm

Södertälje

Solna

Hägersten

Bra på att permanenta håret i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 208 hårfrisörer, fördelade på 30 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Södermanlands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

SträngnäsBra på att permanenta håret i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 231 hårfrisörer, fördelade på 32 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Uppsala län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Uppsala

Enköping

Bålsta

Tierp

Hårpermanent i Värmlands län

Totalt i Värmlands län finns det 223 hårfrisörer, fördelade på 40 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Värmlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Säffle

Bra på att permanenta håret i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 217 hårfrisörer, fördelade på 42 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Västerbottens län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vilhelmina

Bra på att permanenta håret i Västernorrlands län

I Västernorrlands län finns det sammanlagt 236 frisörer som permanentar hår på 45 olika orter. De platser i Västernorrlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Hårpermanent i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 202 hårfrisörer, fördelade på 19 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Västmanlands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Västerås

Köping

Sala

Fagersta

Hårpermanent i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götalands län finns det 1308 hårfrisörer, fördelade på 179 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Västra Götalands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Göteborg

Borås

Trollhättan

Skövde

Hårpermanent i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 231 frisörer som permanentar hår på 32 olika orter. I Örebro län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Örebro

Karlskoga

Kumla

Nora

Bra på att permanenta håret i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 360 hårfrisörer, fördelade på 34 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Östergötlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Norrköping

Linköping

Motala

Finspång