Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Hårpermanent i Blekinge län

Totalt i Blekinge finns det 146 hårfrisörer, fördelade på 24 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Blekinge län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Karlskrona

Karlshamn

Sölvesborg

Ronneby

Bra på att permanenta håret i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 252 hårfrisörer, fördelade på 49 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Dalarnas län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Borlänge

Falun

Ludvika

Avesta

Hårpermanent i Gotlands län

I Gotland finns det sammanlagt 45 frisörer som permanentar hår på 9 olika orter. De platser i Gotlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Visby

Hemse

Lärbro

Ljugarn

Bra på att permanenta håret i Gävleborg

Totalt i Gävleborg finns det 270 hårfrisörer, fördelade på 46 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Gävleborgs län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Bollnäs

Hårpermanent i Hallands län

I Hallands län finns det sammanlagt 257 frisörer som permanentar hår på 41 olika orter. I Hallands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Hårpermanent i Jämtlands län

Totalt i Jämtlands län finns det 139 hårfrisörer, fördelade på 37 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Jämtlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Östersund

Strömsund

Frösön

Bräcke

Bra på att permanenta håret i Jönköping län

Totalt i Jönköping län finns det 316 hårfrisörer, fördelade på 53 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Jönköpings län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Jönköping

Tranås

Värnamo

Vetlanda

Bra på att permanenta håret i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 230 hårfrisörer, fördelade på 49 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Kalmar län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Nybro

Bra på att permanenta håret i Kronoberg

Totalt i Kronoberg finns det 169 hårfrisörer, fördelade på 38 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Kronobergs län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Växjö

Ljungby

Alvesta

Älmhult

Hårpermanent i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 208 hårfrisörer, fördelade på 31 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Norrbottens län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Luleå

Piteå

Boden

Kiruna

Hårpermanent i Skåne län

Totalt i Skåne finns det 1134 hårfrisörer, fördelade på 135 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Skåne län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Bra på att permanenta håret i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 1240 frisörer som permanentar hår på 84 olika orter. I Stockholms län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Stockholm

Södertälje

Solna

Hägersten

Hårpermanent i Södermanlands län

I Södermanlands län finns det sammanlagt 208 frisörer som permanentar hår på 30 olika orter. De platser i Södermanlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

SträngnäsHårpermanent i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 231 frisörer som permanentar hår på 32 olika orter. De platser i Uppsala län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Uppsala

Enköping

Bålsta

Tierp

Hårpermanent i Värmlands län

I Värmland finns det sammanlagt 223 frisörer som permanentar hår på 40 olika orter. I Värmlands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Säffle

Hårpermanent i Västerbottens län

I Västerbottens län finns det sammanlagt 217 frisörer som permanentar hår på 42 olika orter. De platser i Västerbottens län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vilhelmina

Hårpermanent i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 236 hårfrisörer, fördelade på 45 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Västernorrlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Bra på att permanenta håret i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 202 frisörer som permanentar hår på 19 olika orter. De platser i Västmanlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Västerås

Köping

Sala

Fagersta

Hårpermanent i Västra Götalands län

I Västra Götaland finns det sammanlagt 1308 frisörer som permanentar hår på 179 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Göteborg

Borås

Trollhättan

Skövde

Hårpermanent i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 231 hårfrisörer, fördelade på 32 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Örebro län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Örebro

Karlskoga

Kumla

Nora

Bra på att permanenta håret i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 360 frisörer som permanentar hår på 34 olika orter. I Östergötlands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala

Finspång