Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Hårpermanent i Blekinge län

I Blekinge finns det sammanlagt 146 frisörer som permanentar hår på 24 olika orter. De platser i Blekinge län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Karlskrona

Karlshamn

Sölvesborg

Bra på att permanenta håret i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 252 hårfrisörer, fördelade på 49 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Dalarnas län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Borlänge

Falun

Ludvika

Hårpermanent i Gotlands län

Totalt i Gotland finns det 45 hårfrisörer, fördelade på 9 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Gotlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Visby

Hemse

Lärbro

Hårpermanent i Gävleborgs län

I Gävleborg finns det sammanlagt 270 frisörer som permanentar hår på 46 olika orter. I Gävleborgs län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Hårpermanent i Hallands län

Totalt i Hallands län finns det 257 hårfrisörer, fördelade på 41 olika orter, som kan permanenta håret på dig. I Hallands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Bra på att permanenta håret i Jämtlands län

Totalt i Jämtlands län finns det 139 hårfrisörer, fördelade på 37 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Jämtlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Östersund

Strömsund

Frösön

Bra på att permanenta håret i Jönköping län

Totalt i Jönköping län finns det 316 hårfrisörer, fördelade på 53 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Jönköpings län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Jönköping

Tranås

Värnamo

Bra på att permanenta håret i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 230 hårfrisörer, fördelade på 49 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Kalmar län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Bra på att permanenta håret i Kronoberg

I Kronoberg finns det sammanlagt 169 frisörer som permanentar hår på 38 olika orter. I Kronobergs län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Växjö

Ljungby

Alvesta

Hårpermanent i Norrbottens län

Totalt i Norrbotten finns det 208 hårfrisörer, fördelade på 31 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Norrbottens län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Luleå

Piteå

Boden

Hårpermanent i Skåne län

Totalt i Skåne finns det 1134 hårfrisörer, fördelade på 135 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Skåne län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Malmö

Helsingborg

Lund

Hårpermanent i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 1240 frisörer som permanentar hår på 84 olika orter. De platser i Stockholms län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Stockholm

Södertälje

SolnaHårpermanent i Södermanlands län

I Södermanlands län finns det sammanlagt 208 frisörer som permanentar hår på 30 olika orter. De platser i Södermanlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hårpermanent i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 231 frisörer som permanentar hår på 32 olika orter. De platser i Uppsala län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Uppsala

Enköping

Bålsta

Hårpermanent i Värmlands län

I Värmland finns det sammanlagt 223 frisörer som permanentar hår på 40 olika orter. I Värmlands län är de orter som har flest damfrisörer som har erfarenhet av att permanenta hår listade nedan.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Hårpermanent i Västerbottens län

I Västerbottens län finns det sammanlagt 217 frisörer som permanentar hår på 42 olika orter. De platser i Västerbottens län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Hårpermanent i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrland finns det 236 hårfrisörer, fördelade på 45 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Västernorrlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Bra på att permanenta håret i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 202 hårfrisörer, fördelade på 19 olika orter, som kan permanenta håret på dig. De platser i Västmanlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Västerås

Köping

Sala

Bra på att permanenta håret i Västra Götaland

I Västra Götaland finns det sammanlagt 1308 frisörer som permanentar hår på 179 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Göteborg

Borås

Trollhättan

Bra på att permanenta håret i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 231 frisörer som permanentar hår på 32 olika orter. De platser i Örebro län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Örebro

Karlskoga

Kumla

Hårpermanent i Östergötlands län

I Östergötland finns det sammanlagt 360 frisörer som permanentar hår på 34 olika orter. De platser i Östergötlands län som har flest frisörer som kanske kan hjälpa dig att permanenta håret är.

Norrköping

Linköping

Motala